| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jé díky za tohle téma:-) když jsem ho viděla, říkala jsem si "už zase někdo kdo přinese do porodnice papír s plánem a pak bude říkat fajn, jen bod 88 mi odmítli splnit~t~
dcera se narodila celkem nečekaně o měsíc dříve. byla jsem v porodnici když mi praskla voda a teprve asi za tři hodiny začaly kontrakce (to už jsem byla na hekárně). Nemělqa jsem nic proti klystýru, holení ani nástřihu (ten ale nakonec nebyl), chtěla jsem epidurál (dostala) a taky jsem měla kapačku kam mi připíchli oxytocin, což jsem zjistila až po porodu (ale ani to mi nevadilo, předpokládala jsem že vědí co dělají, jen mi to asi mohli říct i když jsem zase chápala, že bych je asi moc nevnímala). Po porodu malou odnesli a já si neřekla o položení na břicho ani úpřiložení, narodila se dřív a já nevěděla co se bude dít, zda je ok a předpokládala jsem, že důležité je aby někdo zjistil, jak na tom je. pak mi ji donesli zpět.
porodní plán si moc představit nedokážu. možná kdybych něco jo nechtěla, možná bych přístě věděla že je předem dobré říct pa aby mi pokud to půjde dali miminko na břichi a abychom se pokusili o přiložení.
ale seznam: nechci klystýr, holit (zase jde určitě říct díky, oholená jsem:-), nechci nástřih (co když to jinak nepůjde?), chci mimino hned na břicho (co když bude nutné ho křísit?), to nevím nevím~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.