Přidat odpověď
Záměrně jsem vybrala dětský pokojík vedle obýváku. Tak že u nás se hraje v dětském pokoji. No, když drandí na motorce, tak samozřejmě po celém domě, hračky uklízíme i v pruběhu dne. Ale když zrovna nemáme návštěvu a chceme si s manželem užít kafe, popovídat si, tak si ho vezmeme do pokojíčku a stavíme si u toho lego. Duležité ´věci probíráme, když malý spí. Chodí v 8 hodin a tak na to máme času spousty. Televizi nemáme, tak že obývák používáme, když si chceme užít pohody u krbíku a nebo tam o víkendu snídáme. Když příjde návštěva, většinou děti pochopí, že hrát si v pokojíku je fajn a když náhodou odnesou hračky do obýváku, tak mě to taky nepoloží. Ale většinou nás navštěvují maminky s dětma a to jsme třebas i s dětma v pokoji a nebo manželovi kolegové, a ti jsou zpravidla bezdětní a tak sedíme v obývačce a Jáchymek na nás z pokoje pěkně vidí, mužeme spolu komunikovat a když je náhodou nedobytný a potřebuje pomoc, slyším diskusi z obýváku i já, hrajíc si v pokoji.
Hračky ale musí být uklizené, když se jde spinkat. Máme to tak odmalinka a kluk s tím zatím nemá problém, jakmile se začneme chystat do vany, sám začne ukládat stavebnice a my mu pomáháme.
Předchozí