ještě něco. Názor odborníků (zubařů) by mne však opravdu zajímal. Jak jsem psala, až mi to nějaký zubař doloží - studií tříletých kojených dětí a nekojených tříletý dětí, tak to sem ráda napíšu. Nemám patent na rozum, jsem ochotná chybu přiznat..ale zatím žádnou chybu nevidím :-)
Je někde na netu nějaká poradna? Na zdravezuby.cz jsem to nenašla. O zubařských poradnách opravdu nevím, já se svým jedním kazem opravdu tyto servery nevyhledávám a moje obě děti mají počet kazů roven nule.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.