mohu-li sama sebe hodnotit, rozhodne usmevem, milym tonem v reci a adresnosti nesetrim. me okoli me dokonce povazuje za aktivatora zabavy a tvorice pohody v nepohode( cituji). a presto mam tak z 50% pech. dochazim k zaveru, ze je to slozenim lidi v okrsku Prahy, kde ziji. statisticky - mne nejcasteji pomahaji mlade maminky, po nich damy kolem 50-60 a vyslovene starenky a pak kluci zhruba nactileti a o malo starsi. nejvice neochoty projevuji panove mezi 40 a duchodem, bez ohledu na socialni zarazeni, a mlade statne devy. opakovane (3x za poslednich 15 mesicu) mi sam pomohl ridic, jednou v 18-tce, kdy pred mym nastupem houkl do repraku - co kdybyste se pohnuli a udelali ji tam misto, vpredu je mista dost!, misto se najednou udelalo, jakoby se more rozevrelo, ale ty vyrazy lidi...ovlivnit jsem to vsak nemohla. a 2x mi primo ridic prisel sam pomoci s hlubokym i se sportakem, jednou vecer, lidi malo, spise opilci, - tram, jednou skoro ve spicce, asi aby mi udelal i misto, byl sam cestujicim okocarkovanym otcem, jak mi stacil sdelit - autobus.
Předchozí