Bohužel musím souhlasit s autorkou článku. V autě jezdím denně a vídám naprosto neuvěřitelné věci. Moje děti nikdy nejezdí bez sedačka a to ani o ulici vedle. Podle svého nejlepšího svědomí jsem zakoupila to nejlepší co je na našem trhu. Ne protože bych byla takový snob,že musím mít to nejlepší,ale protože skutečně věřím v to,že pořádná autosedačka dokáže dítěti zachránit život v případě kolize. Doufám,že u nás jednou vstoupí v platnost zákon chránící dítě přijízdě v autě. Bohužel zatím není povinnost mít dítě v autosedačce ve městě.
Doufám,že se do budoucna nějak zákone upraví povinnost vozit dítě v autosedačce. Já jsem pro nejvyšší možné postihy pro rodiče,kterým se nejedná o bezpečí svých dětí. Osobně se snažím jít svým dětem příkladem a tak si pás nasazuji zároveň s nimi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.