| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,ja jsme byla s dcerou poprve na alergologii v roce a pul. Mame v rodine celiakii, doktorka to vi. Dcera byla neustale na hromade, jednou to byl zanet usi, jindy prududek, potom zase hlen ve stolici,....zahlenena byla od neceleho roku neustale, rymu nemela, ale z nosu ji porad tekl zeleny hlen.
Doktorka mi porad tvrdila, ze je to tim, ze chodi do jesli a na testy je jeste mala. Ja jsem z toho byla nestastna, protoze jsem chtela ji nechat vysetrit na alergologii, ale doktorka mi odmitla napsat doporuceni. Z druhe strany na me tlacili v jeslich, at ji necham udelat testy, ze tam urcite nejaka alergie bude. Az se nakonec babicka nastvala a pres sve zname nas objednala bez doporuceni.

Vysledek....dcera ma alergii na veskere mlecne vyrobky, soju, kakkako, broskve a kocky.

Az po testech a s vysledky jsem sla k prakticke, abych ji to ukazala a odevzdala kartu. Do karty sice napsala blbou poznamku, ze jsme ji obesli, ale od te doby se ke me chova jinak a cokoliv reknu, tak najednou jde.

Je to doktorka pred duchodem, byvala moje detska. Mame ji 20 metru od baraku, ta ji menit nebudu, dalsi je az 7 km od nas. Vzala jsem to tak, ze kazdy se muze zmylit a na ni tlaci pojistovna skrz finanace. Na druhou stranu se svymi detmi k ni chodim 5 let a ta alergologie byla jedina vyhrada, kterou jsem k ni mela. U obou dcer - u starsi kvuli ekzemu, ktery nakonec odeznel i bez testu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.