V červenci se nám narodila dcera Lea s Downovým syndromem.I kdyz mi vyšel podezřelý tripl test na amniocentézu jsem nešla,potrat je proti mému přesvědčení. Doufala jsem,že výsledek testu je omyl stejně jako u mnoha známých a po porodu zažila šok(za který si podle některých můžu sama).Dnes po půl roce života s Leuškou můžu říct,že jsem se rozhodla dobře a udělala bych to znovu.Je to sluníčko,stále dobře naladěná,usměvavá a vděčná za každou pozornost.Miluje legraci.Někdy je to náročné,musíme často k doktorům,cvičíme denně Vojtu a nekdy me přepadá obava,co jí všechno v životě čeká,ale je naše a milujeme ji stejně jako zdravou dceru Emu.Všem maminkám přeji hodně sil a radosti z dětí ať už jsou zdravé nebo ne.Veronika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.