ani mě nenapadne nechat roční dceru bez pásů.Když se mé pubertální sestry odmítly vzadu připoutat, tak jim manžel v nestřeženém okamžiku dupl na brzdy ve 40km/h.dával pozor,aby neseděla některá uprostřed.Obě skončily na podlaze a od té doby se uvazují bez řečí....úplně mě mrazí,když vidím děcko mezi sedadly.od té doby,co jsem měla možnost life vidět,co dokáže náraz do zdi ve 100km rychlosti s těma nepřipoutanýma vzadu (dva mrtví,jeden na vozíku) se poutám vždy a v každém autě.Vzpomenu si na toho třetího vzadu,na kterého přišli hasiči až po čtvrthodině vyproštování ostatních.Byl narvaný pod sedadlem řidiče.vážně chutovka.expres jízdenka do pekla. Mimochodem -bylo to nové VW BORA a těm na předních sedadlech se krom zlomených žeber a oděrek nestalo nic-byli připoutaní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.