Mně je jedno, co říká zákon ze Sbírky zákonů. Náš rodinný zákon říká, že bez zapnutých pásů auto ani nenastartuje. Tečka, bez diskuse. Mám ale trošku problém s dvouletou dcerou. Má sedačku s 5tibodovým pásem a občas se jí podaří si pásy z ramen sundat a provléct ruce dopředu. Zkoušela jsem vyšší i nižší ukotvení pásu nahoře, ale ona bude asi David Coperfield a když se rozhodne, že to dokáže, tak to dokáže. V Octavii je totiž vzadu okénko dost nahoře a ona nevidí ven. Naštěstí mám vedle zpětného zrcátka nalepené ještě jedno, kterým ji kontroluji. Takže na vyvlečení z pásu přijdu okamžitě. A stačí říct "Co je to s tím pásem" a už už strká ručky zpátky. Stává se mi to hlavně teď, když jsem jí kvůli teplé bundě musela pásy trošku povolit. Sedačka je Concord FixMax. Máte někdo doma podobného kouzelníka jak je naše Emma?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.