No v prodejně Sklo-porcelán bych ji běhat nenechala, evidentně. A rozhodně jsem jí nedovolila řádit podle jejích představ, to by vypadalo ještě úplně jinak ... Ta prodavačka, co mi zakázala vstup s kočárkem, viděla, jak se snažím dítě uhlídat - no ale ona je taková živá - jejda jejda - no jo, kdyby tak mohla sedět na kočárku - to je mi fakt líto, že ty plyšáky vytahala ven - tak pojď, miláčku, už půjdeme - nashledanou. No neřekly ani slovo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.