ja jsem dostala ve 13 .letech ale nastesti tata vozil z nemecka alwaysky, takze to bylo super. ja nosim jen vlozky, tampony jen do vody. Moje nevl. dcera dostala ve 13 letech, a nosi vlozky, ma tak silnou menstruaci ze potrebuje tak 10 vlozek denne. a vice jak hodinu nemuze chodit , nebot protece. takze u ni tampony i kdyz neni davno pana neprichazeji v uvahu. Moje dceri je teprve 9 let, a doufam, ze jeste par roku bude bez. je to jeste dite, a nechce prsa ani nic co pripomina zenskou. A kdyz to dostane , tak jedine vlozky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.