Pouze zadas kolik chces zaplatit, Pay pal uz si to sam strhne z Tveho uctu. (pri prihlasovani na jejich stranky jim das cislo sveho uctu) a naopak - pokud ti penize nekdo posle, tak ti je uschovaji u sebe nebo je muzes prevest na svuj ucet u banky. Pokud ty penize nechas u nich, tak az priste budes neco platit, pouziji nejdrive je. Ja jsem ted treba kupovala vec za $150,-. U nich jsem mela $80,-. Tak mi stahli tech 80 od nich a z me banky potom vzali $70,-. Pay pal pozivam bez jedineho problemu snad 7 let. Mam od nich zdarma i Visa kartu. Opravdu doporucuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.