Naprosto situaci chápu, a rozum by velel v dané krajní situaci se zachovat stejně jako ty Milado.
Jenže, nikd nevíme, jakého blbce na silnii potkáme, at už sedneme do taxíku nebo ke kamarádce do auta, a stane se havárie, komu přisoudíme vinu? SObě, že jsme byly neopatrné, nebo vinu svedeme na řidiče protijedoucího vozidla? A co když za havárii bude zodpovědná naše kamarádka? Vezmeme vinu na sebe, nebo se oboříme na ni, jak to že ona jako řidička zodpovědná za vozidla si vzala na odpovědnost přepravu malého dítěte bez sedačky? Když ne vy, pak váš právník to na ni hodí, tím si budte jistá.
Až se něco stane, bude pozdě bycha honit.
P.S. Nemám děti, a proto mi asi nepřísluší k tomuto tématu říkat svůj laický názor, když jsem nezažila. Ale vidím to z jiného úhlu - můj muž je analytik dopravních nehod, ten co zjištuje, co bylo příčinou dané dopravní nehody, zda dotyční ¨mohli přežít, kdyby byli připoutaní apod. Viděla jsem spoustu fotek ze soudních spisů. A to mi stači jako ponaučení. CO byste potřebovaly vidět vy, co říkáte, že v nouzi na těch pár metrů, vždyt se nemůže nic stát, to znavené poblinkané dítě už potřebuje být doma..... Přeju Vám, aby jste se za každých okolností domů ve zdraví dostali, i když to bude stát hodně nervů sa bude to jen pár metrů......
Předchozí