Hmm... u nás to nezabralo, dcéra kričala "ocko, ešteeee..." :o)) Tak som ju vozila v sedačke pekne "primontovanú" a vreštiacu akoby som ju vraždila. Ale inak to nešlo, do škôlky a zo škôlky chodíme autom. Teraz je to už v pohode aj na dlhšie trasy. Ani si nepomyslí inde sadnúť ako na sedačku, proste automatika. Ešte aj skontroluje či som ju pripútala. Doporučujem zvykať dieťa čo najskôr a dávať do sedačky zo železnou pravidelnosťou, nepoľaviť a dookola pokojne vysvetľovať. Zobrať niečo na zabavenie (hračku, niečo na pitie) a skúšať kratšie trasy. Inak ja sa bez pásov nepohnem ani z parkovacieho miesta (aj keď cúvam). Pred dvoma rokmi som v zime havarovala a poviem Vám kým si neskúsite na vlastnej koži taký náraz, vôbec netušíte aký je to tresk a rana, a aká sila Vás šmarí na volant. Nebola to nejaká veľká búračka, išla som takou 50-tkou ale nebyť pásov tak by som sa poriadne dobila. Pred rokom sa v aute zabila moja teta ponáhľala sa do práce a dostala na ceste po daždi šmyk. Bola nepripútaná :((( keby mala pásy tak by ešte žila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.