Tajtrdlíku, to je dobrý nápad. Přesně tohle tvrdí taky moje maminka. Určitě to není řešení se 100% účinkem, ale řadu dětí by to od experimentů s drogami určitě odradilo. Je ale fakt, že my s bratrem jsme (navzdory našim jiným slabostem) byli v tomto ohledu bezproblémové děti. Trochu mi to připomíná besedy o bezpečnosti na silnici. Jako dítěti se mi tam z těch tragických historek dělalo špatně a v noci jsem se budila hrůzou, ale pořád to bylo lepší než někde vlítnout pod auto - přecházela jsem pak až extrémně opatrně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.