| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No teda,já nestačím zírat co je to tady za diskusi.Zřejmě se na Rodině nikdo na nic nemůže zeptat,aby to někoho náhodou nepopudilo.A proč se tím vy co tady kritizujete cítíte dotčené?Jedná se snad o vaše dítě,že jste se tady sesypali jak hejno supů?Já si myslím že vám do toho nic není,zda zakladatelka řeší nebo neřeší tlusté dítě svojí kamarádky.Holt každý řeší něco,někomu připadá důležité tlusté dítě kamarádky,někomu že manžel je nevěrný a někomu zase že v obchodě neměli toaleťák s peříčkama,ale s kopretinama.Potřebujete se takovou kritikou ujistit,že jste hodnotnější a lepší než zakladatelka,která si dovolila se zeptat kolik má půlroční dítě vážit?Takže zakladatelko,můj syn půl roku-7800 kg,72 cm,obvod hlavy 42 cm.Ještě nějaké míry chceš vědět?Pindík asi 1,5 cm,ten jsem neměřila~:-DAle jak už bylo psáno,každé dítě je jiné a pokud je zdravé,neřešila bych to.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.