| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj tady je zase Markéta, holky to co já teď musím snášet se snad nedá popsat,asi víte na čem jsem a když jsem si myslela,že se teda v klidu dohodneme na rozvodu,jelikož si našel jinou a chtěla s ním v klidu probrat výživné a ten byt,tak úplně otočil,řekl,že co kdyby se vrátil atd,ale já jsem mu řekla,že jej zpátky nechci,že já nevěru a ještě provedenou takovým způsobem neodpouštím on se úplně změnil.Začal vyhrožovat,že mi sebere jednu z holek,byt že se prodá a nedá mi už ani korunu.Já jsem raději přestala mluvit,protože říkat sprosté věci,že já jsem ho vehnala do náruče jiné, a že ji miluje pořád,ale dá přednost rodině.No už se to nedal poslouchat.Odešla jsem a co se nestalo.V noci přišel přiožralý s taškama,že se stěhuje zpátky domů,že je to jeho byt jako můj,a že se můžu stavět na hlavu.Já jsem na to nic neřekla,řekla jsem jen,že je to pravda,ale na tom,že se chci rozvést se nic nemění.Začal mi dělat psychický teror a dokonce k tomu používá naši 4 letou dceru,které říká,že maminka ho nemá ráda a on ji má rád,že za to nemůže,že maminka prostě nechce tatínka a takové věci.Holky u právníka jsem byla,moc šancí na klidný rozvod nemám o svěření do péče jsem požádala,ale tím,že on nebude souhlasit,tak se to opět protáhne,on mi nedá ani korunu,mě zbyde jen 3.800,- mateřská a bez jeho příjmů mě budou posuzovat až po schválení dohody péči o děti.Vůbec nevím co mám dělat,zažila jste někdy něco podobného.Jsem odhodlaná bojovat,ale jak když vlastně nemám šanci.Díky za odpovědi Markéta

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.