| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

2letý syn kašle. Má takový trochu zahleněný kašel. Máme doma Stodal a Ambrobene. Asi před třemi roky mi Stodal vychválila kamarádka a i mi přišel, že tenkrát našemu staršímu zabíral. Ale už předloni mladšímu mám pocit, že moc nepomohl, ale nebyla jsem důsledná v dávkování. Ráda bych ho dávala malému spíš než to Ambrobene, ale vůbec nevím, jak má "probíhat" léčba. Teda konkrétně, jak poznám na synovi, že mu pomáhá. Už přesně vím, jak nemoc probíhá u Ambrobene a např. Mucosolvanu. Za dva dny začne syn více odkašlávat silně hleny, protože se začnou uvolňovat. Sirup dáváme, dokud syn má co odkašlávat. Ale nevím, jak je to u Stodalu, jestli taky rozpouští hlen, abych zbytečně nedávala Stodal a on nezabíral. Tak teď nevím, jestli přejít na Ambrobene, nebo pokračovat pořád se Stodalem. Zatím na prckovi nevidím od včerejška žádnou změnu, že by kašlal víc a víc vykašlával, ale třeba to přijde o víkendu. Jaké máte zkušenosti se Stodalem? Zase bych ho asi dávala radši, protože mi přijde šetrnější. Ale je to tak ve skutečnosti? Díky za odpovědi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.