Brala jsem antiko 8,5 roku. Vystřídala jsem 3 druhy a v podstatě mně ani jeden druh úplně neseděl. Už od dětství nemám moc dobrou imunitu, trpím různými autoimunitními nemocemi a praktická lékařka mi na rovinu řekla, že antiko v mém případě vážně není dobrý nápad. Gynekolog mne do antika nutí, ale já se ji před 2 týdny rozhodla vysadit. Jednak plánujeme brzy mimi a jednak od 15 let mám menses umělý - vyvolaný léky, takže je nejvyšší čas léčit se, mít konečně ovulační cykly... A další věc - před cca půlrokem mi umřela známá na embolii. Bylo jí přes 30 let, nekouřila a brala antiko... Bez antikoncepce to určitě jde, vžyť mnozí z generací před námi to také tak měli a "přemnožení" nějak nebyli...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.