Nejsi, mně by se to také nelíbilo. Hlavně to trávení části volného času s týmem mi přijde uhozené. Nic proti kodexu oblékání, ale měl by být rozumný a ne jen buzerovat. Kdysi mi jeden bývlý spolužák vyprávěl, že u nich v bývalé firmě byly v interních pravidlech "zakázány mezi pozitivní a negativní vztahy mezi pracovníky". Tehdy jsem se zcela prozaicky a nechutně zeptala, jestli interní pravidla obsahovala také příkazy o tom, jak mají zaměstnancům - slušně řečeno - fungovat vnitřní orgány. (Do civilní řeči nechť si to převede každý sám.) Já osobně bych z takovéto firmy prchala, v krajním případě bych tam vydržela jen nezbytně nutnou dobu, než bych našla něco lepšího.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.