U nás se tyhle akce pořádají bohužel hodně často. Ačkoliv některé spolupracovníky mám moc ráda, považuju to za ztrátu času. Většinou jsou totiž v době, kdy mám jiné starosti, kdy se musím věnovat rodině apod. Jenže platí staré známé "kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti". Sama vidím, že ti, co se účastní všech akcí a vydrží tam až do konce, to mají v práci lehčí. Zlobí mě to, ale nic se s tím bohužel nenadělá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.