| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chemical, gratuluju ti, že nepotřebuješ žádné chytré knížky od zaručených autorů a zvládáš výchovu roční dcery naprosto přirozeně sama. To my ostatní jsme úplně nemožné, na každé uprdnutí dcery jsem koupila knížku, abych věděla, zdali se upšoukla správně~t~
Třeba i ty jednou dojdeš do fáze, kdy kdy se tu bude zdát, že období "vzdoru" už nezvládáš a nevíš, jak na ní. Pak člověk zkouší kde co a pátrá po tom, proč to takhle asi je a zdali je to normální, co kde udělal špatně
Navíc mě tyhle psychologické knížky baví. Prekopová je velice uznávaná německá psycholožka českého původu. Většina lidí tady na Rodině ví, o koho jde.

A ještě bych dodala, že zrovna problém s uspáváním mi jedna knížka pomohla vyřešit. Malá usínala do roka a půl úplně sama. Pak jsme byli týden u manželovy rodiny v cizině, každý den jsem u ní strávila hodinu i dvě, než byla schopná spát. To samé po návratu domů. Manžel mi tvrdil, že u ní prostě musíme zůstat, než usne. Takže jsme se střídali po 20ti, 30ti minutách, poté potichounku potmě při zemi odcházeli. Jak se pohly pootevřené dveře, už zase pláč. Nakonec jsem řekla, že tak to prostě nejde. Manžel opět odjede pracovat na loď a já si to tu sama hodím. Nácvik spaní jsem zvládla podle jedné "chytré" knížky a během 3 dnů usínala opět sama jako předtím...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.