Článek je místy vtipný (třeba s tím spánkem a soutěžemi), ale s některými pasážemi ani v nejmenším nesouhlasím. A na řeči o neupravených matkách na MD už jsem vyloženě alergická. Poslouchala jsem je celé dětství a už tehdy jsem z toho měla osypky, cítila jsem v nich výčitku za to, co my děti těm ubohým dospělým svojí fyzickou existencí působíme. Ano, mít pár kilo navíc, to k porodu a poporodní době patří. Někdo se těchto kil navíc zbavuje lépe, jiný hůř. Ale vždy s tím jde aspoň trochu něco udělat. A z řečí o neumytých a neupravených vlasech a vytahaných teplákách fakt nemůžu. (S culíkem ale souhlasím. Nosila jsem ho ale i před dětmi.) Psala jsem to tu už miliónkrát a napíšu to tu po miliónté prvé, že SLUŠNĚ SE UPRAVIT TRVÁ PÁR MINUT A TY SI MŮŽE NAJÍT KAŽDÝ. Kdo to nedokáže, dělá něco špatně a za svůj zanedbaný zevnějšek si může sám. Znám spoustu maminek na mateřské a mastné vlasy a vytahané tepláky nemá žádná z nich.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.