| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pozvánka na mateřskou dovolenou

Souhlasím s tím, že péče o účes může být u někoho opruz. Já mám vlnité silné vlasy, které mi navíc už od dvaceti šediví.
Aby můj účes k něčemu vypadal, tak si je musím alespoň 2x za sebou umýt, nechám působit kondicionér na vlasy, opláchnu...zabalím vlasy do ručníku a čekám, kdy mi doschnou do takové té fáze, kdy je budu moci bez námahy a za co nejkratší dobu vyfénovat kulmofénem.Tahle fáze se ale nesmí propásnout, jinak mám vlasy do dalšího mytí krepaté a nevzhledné jak beran.(Tudíž je vyloučeno, aby se zrovna v tuto chvíli dítě pokakalo, mělo hlad, prdíky, nebo plakalo) Fénování kulmofénem za ideálních podmínek zabere tak 15 minut.Pokud jdu někam do společnosti, musím si je ještě přežehlit žehličkou na vlasy. Ke kadeřníkovi je pro mě nejlepší chodit tak jednou za měsíc, ale už i v této době mi u kořínků prosvítají šediny.Teď když jsem těhotná, chodím 1x za dva až tři měsíce,odrosty maskuji čepicí, nebo culíkama. Barvení je přeci jenom dost toxické, tak ho teď v těhotenství dost omezuji.
myju je tajk jednou za týden, i když už je mám ke konci dost mastné, když meju častěji, mastí se víc a je s nima hrozně moc práce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.