Za celou dobu jsem tady nikdy nenapsala, že se autosedačka automaticky 6 rok rozpadne, dokonce jsem napsala jakých skupin autosedaček se to především týká.
To co jsem tady citovala bylo z návodu Maxi Cosi Priori XP.
Vzhledem k tomu, že Maxi Cosi vyrábí autosedačky dost dlouho (skutečně si nemůžu v tuto chvíli vybavit kolik přesně na den a měsíc, abych tady opětovně nebyla napadána, že si něco vymýšlím, ale bude to něco okolo 15 let), tak určitě má udělané dlouhodobé průzkumy a nevymýšlí se jen tak něco.
Navíc Holanďané jsou šíleně ulítlí na bezpečnost jako takovou, nejenom na autosedačky.
A pokud bych měla zájem o to víc prodávat autosedačky, jak tady bylo také řečeno, tak kolik z vás ví, kde prodávám ty autosedačky?
Jinak Concord Lift jsem měla také, problém byl v tom, že mi nevyhovoval, za rok se mi rozpadla látka, v té době tato autosedačka neměla flexy záda, takže mi pořádně neseděla v autě a když mi tam dítě usnulo, tak se chudák celý zkroutil.
Jinak tento typ autosedaček má za úkol dítě nadzvednout a vést mu správně pás, jak přes bříško, tak přes krk, aby při nárazu nebyly dítěti rozmačkány pásem vnitřní oprgány a zároveň, aby se neuškrtilo na pásu. Takže tato autosedačka není tak namáhaná, jako autosedačka s vlastními pásy, které jsou vedeny skeletem autosedačky a kde dochází k otlakům v plastu. Takže múžeš být klidná.
S.
Předchozí