Veselý článek
. Také patřím k těm, co to mají jednou tak a jednou onak
a nestydím se za to. Baví mě to a tuhle dovolenku jsem si vybrala ještě jednou a moc se těším i když někdy i trochu bojím. Třeba, když jsem ted´ asi 2 měsíce byla prototip tohoto článku. Jen co jsem začala blinkat jen jednou denně a vydržím neusnout až do 20hod., tak jsem si zašla ke kadeřnici (obvykle chodím co 3měsíce, pedikuru, manikuru ani kosmetiku neprovozuji a neprovozovala jsem nikdy). Pokoušela jsem se jí přemluvit at mi z mého už přerostlého mikáda udělá takový střih do onoho pověstného copu a ona mě mrcha tak lanařla, až mám takovýho pankáče, že manžela málem přecházel zrak a vzpoměla jsem si, že ta úprava není zase až tak strašná, v 5min. jsem skutečně upravená. Ale manžel to uvítal neb jsem krátké vlasy nosila co se známe a jemu se to mnohem více líbí. Z odpurkyně Vietnamcu jsem se stala jejich příznivkyní, tak že i doma i když je mi blbě jsem za dvě kilča pěkná holka v plát´áčkách a pohodlným sportovním tričku. Pokud to jde, máme uklizeno, mám to tak ráda, ale také se moc ráda věnuji svému dítku, tak že né vždy jsem s obojím spokojená. Mám štěstí, že si to mužeme dovolit a ted´ před příchodem druhého dítka jsem si dohodla paní na výpomoc v domácnosti 1x týdně. Bydlíme daleko od rodiny, nemá nám kdo vypomoci na hlídání či dohnat nedostatky v domácnosti a já se cítím fajn, když je vše v pořádku.
Článek beru s nadsázkou, umím si představit, že pisatelka je bezva máma a to je jedno, jestli má mastné vlasy a nebo vytahané tepláky. Třeba má jiné přednosti a priority... . Ráda se takhle bavím a motivuji moje dosud nezasvědcené kamarádky. Pravda je, že ani my nemáme stále a vždy pohodu i když jsme doma rády, děláme to s láskou. Taky máme trápení, obavy, strachy a mysl plnou buhvíčeho, ale zpravidla se to týká starostí s dětma. Beru to jako poslání a vše zmíněné v článku k tomu patří. Když jsem v práci ponocovala, taky jsem né každý den vypadala jako hvězda i když jsem byla nacpaná v kostýmku, necítila jsem se tak. A ted´ mám 90% dní, kdy se fakt cítím ve své kuži.