| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pozvánka na mateřskou dovolenou

Pravda. Když slyším někoho tvrdit, že o sebe na md nepečuje protože to nestíhá, připadá mi to stejně blbý jako argument tlustýho člověka, že má "štítnou žlázu." Beru, když holka řekne: Já se na ňáký malování můžu vykašlat, mě to prostě nebaví...
Jo, bezva. Protože má priority jinde, že jo. Když lezu s košem nebo nakoupit, taky se kvůli tomu nemaluju. (A kolik známých jako na potvoru v tom obchodě potkám).
Ale když někdo argumentuje nedostatkem času, to fakt nechápu. To je blbost jako mraky. Přece to děcko celej den nemám na rukách. Případně celej den neuklízím, nebo nevím... co si mám představit že ostatní dělají. Nejvíc se asi množí argument "si nestihnu zajít ke kadeřnici". A co jako. Já bez kadeřnice docela v pohodě žiju. Barvím vlasy doma.
A fakt si nedovedu představit, že budu mít doma chlapa, kterej mi nepomůže ani natolik abych mohla někam občas vypadnout, nebo si doma odpočinout třeba tím že se na hodinu naložím do vany, pudu spat když potřebuju nebo si něco přečtu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.