Nenech se stresovat. Myslím, že tvoje děti tě mají rádi takovou jaká jsi. Pro ně jsi určitě krásná a voňavá maminka
.
Zatím jsem neměla picit, že bych činila nějakou obět. Taky jsem hodně pracovala, taky jsem sportovala a měla 45kg, perfektní postavu, bříško samý sval a ty ruce, bože
. Ale my jsme se s manželem těšili na to až vyprávění o tom kdo mi co hodil pod kolo a kolirát jsem dneska píchla vyměníme za plínkování, veselé večery nad chut´ovkama a vínem a budeme si vyprávět co ta naše ratolest. Počítala jsem s tím, že jakmile opustíme domovinu, tak s tím vším sportem bude konec, protože budeme chtít být rodina a dělat věci společně. Máme ted´ jiné koníčky, společné i s klukem, třebas chodíme ke koním, pustili jsme se do pěší turistiky. Máme rádi čas, který mužeme trávit spolu, protože přes týden ho moc není, když je tat´ka v práci a tak se nám nechce se trhat."Ted´ si jdi zajezdit ty a pak pujdu já" už nás to nebaví, když to neděláme společně. Ale zase se k tomu určité s dětmi postupně vrátíme.