Tak já s nimi tedy souhlasím. Máš pravdu v tom, že upravit se trvá pár minut, ale už nikoliv v tom, že si je může najít každá. Mastné vlasy v culíku, týden nemytá hlava a každodenní upadání do komatu, kdy si ještě v polovědomí slibuji, že zítra si hlavu opravdu už stihnu umýt, si pamatuju moc dobře. Prostě je to tak, že když jdeš ráno do práce, víš, že se upravit musíš, protože by se ostatní při pohledu na tebe po..... Ovšem ráno, když se snažím vypravit všechny děti do ústavů a navíc vyrvat mladou z postele tak aby nevzbudila manžela, který chodí spát nad ránem a zároveň ji tam udržet co nejdéle, většinou si nestíhám ani vyčistit zuby
. No a pak je najednou devět a já mám odsvištět plnit své naplánované úkoly, dítě předané, ostatní ve školách...no po pravdě na vyčištění chrupu dojde, ale culík je nejrychlejší a malovat se???? To prostě nestíhám, protože urvat pár minut na cestu navíc a stihnout vše, je mi milejší. Takže ač nerada, ale vychází mi z toho culík, mastný vlas a tepláky. Kojících podprsenek jsem se naštěstí zbavila