Helčo, naprosto to respektuji. Z tvého příspěvku mi přišlo, že máš pocit, že na sebe leju litry voňavky, mám nohy na stole a dítěte si nevšimnu. Snažím se udržovat ve formě, a to jak duševně, tak fyzicky. Každá k tomu máme jiné podmínky a je jasné, že něco se hold musí oželet. U mě je to spánek, u tebe sauna, prostě každá to máme jinak. Důležité je být v pohodě. My teda dáváme spoustu výletů a Lucka (dcera) se může pochlubit, že v létě zdolala svou první dvoutisícovku. Samozřejmě že na zádech tatínka. Kolegyně z práce mi tvrdila, že až se dítě narodí, bude se vším konec a já měla deprese jak blázen, že budu jen s dítkem, mozek mi zakrní a budu tlustá sedřená matka. Ale ukázalo se, že když se zapojí manžel, babičky a dědové (oni jsou nadšení, že malou mohou pohlídat)a občas nějaká ta teta nebo strejda, tak si mohu dobřát své koníčky a Lucinka netrpí.Maminka totiž není frustrovaná a má energii s ní blbnout
. Hold pak to prádlo žehlím,když už skoro pro únavu nevidím a manžel si občas k večeři dá instantní polívku. Přeji, ať si brzy najdeš víc času sama pro sebe, je to fajn.