Stanislavo,
co jsou flexy záda?
Potah na Concordu se začal trhat až letos (po 6letech) - já ale dřív moc autem nejezdila, nebyl moc používaný. S tím usnutím máš pravdu - jakou jinou značku a jméno sedačky tedy pro kategorii 4leté (15kg) a 9leté (24kg) dítě - aby v tom mohli případně spát - např. cestou k moři- doporučuješ?
Podotýkám že sedaček máme a měli jsme opravdu několik - kdys jsme měli Chicco - tu klasickou kolíbku. Pak máme starej CAM - kupovanej, když synovi bylo asi 14 měsíců - ten je do 18 kg - a ten bych opravdu vyměnit chtěla, ovšem za něco, v čem dcera nebude zkroucená. Hmotnost dítěte ani moc neřeším, obě děti jsou vyžle po mamince, on by jí ten CAM (jako na počet kg) vydržel ještě asi 5 let:-)), spíš mi jde o ty pásy.
Concord LIFT máme už druhej, jeden už nám ukradli asi 10 dní po zakoupení.
Pak máme vlastně ještě jeden sedák, ten používám právě v případě, že se k nám do auta nasáčkuje nějaké dítě od syna ze třídy. Různě to tak měníme z manželovýho auta do mýho auta, sedačky opravdu využijeme, i když já jezdím jen trasu škola - naše bydliště, bydliště spolužáků, bydliště-zasávka vlaku atd. Jsem velmi špatný řidič.
Díky
Milada
Předchozí