Tohle je přesně důvod, proč jsem si pořídila děti rychle po sobě - abych se jim mohla v klidu věnovat, ale abych na druhou stranu nemusela doma být příliš dlouho. Rostla jsem z toho, když mi někdo radil, že mám s druhým dítětem ještě počkat, že XY byla doma s dětmi také třeba 8 let. Pokud chce někdo být třeba 8 let v kuse doma, tak proč ne, když je takhle spokojený. Jenže každému to tak dlouho nevyhovuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.