. . Milé maminky co pravidelně chodíte ke kadeřníkovi, kosmetiku, manikůru a nechodíte v teplákácH, máte to štěstí že Vám je manžel ochoten pohlídat dětičky a babičky k tomu !!Jak já Vám závidím . . važte si toho, jsem také na Md podruhé . . chodím do práce na malý úvazek (většinou noční, to mé kráse taky nepřidá)a k tomu abych si mohla skočit k zubaři , na gyndu apod. jsou potřeba manévry , manžel pracuje a není ochoten si vzít volno( kvůli čemu ? že jde stará k zubaří no promiň). .babička mi narovinu řekne!" No to máš blbý ale já přece kvůli tomu nepojedu do Prahy ( vnoučátka jí naprosto neberou) . . kadeřnice chichi ano s mou neustále řvoucí slečnou je to chuťovka díky! Sním o tom ject si třeba sama nakoupit NEMOŽNÉ, něco si koupit na sebe NEMOŽNÉ, . . jednou za týden se obleču jako člověk, udělám účes, napudruji nosánek a jdu na noc do práce mezi pacienty a připadám si jak venkovanka na výletě. Takže matky "Upravenky " na vaš nezbytné procedury pro kásu máte prostě ČAS a toho si nadmíru važte!! Momentálně dcera marodí . . obraz její matky, kruhy pod očima, mastné vlasy( v nemocnici neteče teplá voda ve sprchách pro doprovod) , opary , beďary a výraz zoufalce !
Předchozí