| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pozvánka na mateřskou dovolenou

Rodina
Jsem na dovče sice teprve 7 měsíců, ale cítím se všemi, kdo v článku najdou kus svého současného života.
Článek se mi líbil i nadsázka v něm (jelikož je diskutabilní, co a nakolik je nadsázka) :o))
1. Chodím z 90% v "manšestrových" teplákách od Vietnamců (mám čtvery), popř. v douhých sukních, jichž mám bezpočet.
Horní polovinu těla kryjí oděvy značky New Yorker, které připomínají něco, co by si nevzal ani bezdomovec, i když je to vyprané a voňavé.
Důvod? Kojení. Tahám ňadra z výstřihu a už se mi nechce zvykat na nějaká speciální trička, když jsem si nezvykla ani na kojící podprsenku - tu nikdy nerozepínám, jen z ní vše potřebné vytahuju :o)), takže potřebuju trička a dva svetříky s výstřihem - venku kryju velikým šátkem.
2. Nelakuju si nehty od té chvíle, co jsem otěhotněla - stejně žádné nemám...
3. líčím se minimálně - vzhledem k barvě vlasů, obočí a řas (přírodní hodně světlá blond), stíhám nanést maskaru, abych nevypadala jako něco, co vstalo z hrobu, ale jako něco, co tam teprve uložili…
4. vlasy mám dlouhé do pasu, v současné době nosím různé druhy rychlých drdolů.
U kadeřníka jsem, zaplaťpámbu, !nikdy! nebyla – nepotřebuju melír, barvu…nic, vlasy mi zastřihává maminka a umýt a ošetřit si je umím sama :o))
5. myju se, čistím si zuby a uši, holím si nohy a podpaží, starám se o obličej, občas upravím nehty.
6. Kila navíc mám
7. připadám si jako vorvaň, ale ne jako šmudla, jak tu někdo uváděl a řada diskutujících naznačila..
8. Na mimino jsem sama a navíc na mně visí jak vakoveverka – nezná prakticky nikoho jiného; jeho otec, pokud je doma, mě nenechá ani nakoupit (30minut), aby mi nevolal, že se dítě posr..., řve, má hlad atp., ač si dovolím jet na nakup pouze tehdy, když jsou všechny miminí potřeby naplněny... Proto můžu jen tiše závidět (a přát) matkám, které mohou alespoň 1x týdne do bazénu, sem tam s kamarádkou na kafe atp. a doma jim NĚKDO mimi přebalí, nakrmí odstříkaným mlékem, uspí, vyvenčí aj.

Nestěžuju si, jen konstatuju - neměnila bych s nikým, a to ani toho neschopného tatínka! ;op

Nicméně vzhledem k tomu, že nemám pro koho být úžasná a upravená – většinu týdne – pokud si tedy jako „upravená“ někdo představuje nalíčená a skvěle oblečená, neplýtvám energií, kterou se snažím věnovat miminu (80%), jemuž je dost egál, jak vypadám a domácnosti se zvířátky ;o))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.