Nechtěla jsem se kolegyň, které zvládají na MD o hodně víc než já dokonce i být upravené, ale zřejmě jsem došla do bodu kdy už opravdu nemůžů, jsem vyčerpaná fyzicky i psychicky,své děti miluju a jsem s nimi šťastná, ale uvědomuju že jedu už pouze na "baterky! Manžel není v takovém postavení aby si mohl vzít volno v práci( chodí z práce po 20h) , babička je jen jedna ( má matka) si konečně žije svůj život. Měla nás tři děti, žili jsme ještě s babičkou a neměla to vůbec lehký tak asi teď mi to podvědomně "vrací" stylem "Já taky neměla pomoc , tak si to nějak zvládní" respektuju to ale nechápu, nic po ní nechci jen občas ( 1měsíčně) pohlídat. Ale nic mám jen depku na jaře bude líp a já se snad taky "upravím"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.