Víš je dítě a dítě,já bych u první dcery klidně vystudovala vysokou ale u druhého dítěte /syn/jsem si pomalu nestihla učesat ani vlasy protože do 3 let byl to nejuřvanější dítě ,které se změnilo na hyperaktivní a uklidnil se až v 19 to 3 dítě je kombinací obou.Představ si že máš manžela který chodí z práce unavený v 7 večer,babičky které bud pracují nebo jsou nemocné natolik že ti dítě nemůžou hlídat ,já například s malým nedokážu ani vytřít podlahu to dělám zásadně bud v noci/a to už jsem na doraz/nebo za tu hodinu co odpoledne spí a za hodinu toho moc nestihneš když máš milion dalších povinností které jsi měla udělat.Asi máš to štěstí že máš ,,hodné dítko,,které někam posadíš a ono si samo hraje a samo se zabaví ale všechny dítka takové nejsou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.