Co se týká několikakilových nákupů, tak mám pocit, že všechno jste svobodné matky. Nemůžete poprosit manžela/přítele, aby vám s nákupem pomohl? U kamarádky chodil jednou týdně nakupovat manžel (se seznamen), teď jezdí oba a děti mají v košíku. Druhou možností je, že manžel ten jeden den v týdnu těti chvilku pohlídá a vy si v klidu nakoupíte (vody, plínky,...). Myslím, že každodenní nákup by se měl týkat pečiva, jogurtů a ovoce + zeleniny. Pivo, pleny a vody snad nemusíte tahat sama. Třeba je to jen o tom se mažela zeptat, tak jak to udělala kamarádka.
Jenže i ty každodenní nákupy se musí někam naskládat. A kam asi? Ve spoustě obchodů ani košíky nevedou, mají jen nákupní vozíky - třeba tady u nás v Bille, kam chodím nejčastěji, protože je to nejblíž. Můžu dítě vyndat a nechat kočár u pokladny, jenže tam je místo jen na jeden, a když už je obsazené, kam s ním? Anebo co když dítě spí? Mám jezdit kolem obchodu, dokud se neprobudí?
Já se snažím nakupovat velké nákupy, když má syna babička nebo manžel. O tom to není. Jenže někdy prostě do toho obchodu jít MUSÍM i s tím kočárkem. Vždycky jsem dávala nákup pod kočárek a NIKDY TO NIKOMU nevadilo, ani v Bille, ani v Delvitě, ani třeba v drogerii (DM, Droxi). Nikdo mne nežádal, abych mu ukázala, co pod tím kočárkem mám, jestli jsem třeba něco neukradla... ale kdyby to udělal, klidně mu to ukážu...:o)
Předchozí