Maťo, a ty jsi přesvědčená, že už další nechceš? Já jsem v podstatě doma od konce roku 2004 doma, měla jsem jen krátkou pracovní zkušenost po návratu do práce, ale dostala jsem výpověď jako nadbytečná.
teď jsem zas přecitlivělá, můj chlap chodí domů pozdě a utahaný, kolikrát už brečím, že nezvládám, ale naštěstí mě v celku chápe, že je to nával hormonů a nerýpne si do mě ... a tys chtěla další dítě ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.