šílím a strašně mě potom ten můj výbuch štve a zase se trápím tím že sem se neudržela a ječela...mám děti tři i když malé jen jedno ti starší mají 21 a17 let kluk a holka a teď holčičku rok a tři měsíce a ona je narozdíl od těch dvou šílený drak všechno vyhazuje, kramuje do všeho kouše a hlavně je to strašný vztekloun.. Ti dva tacoví nebyli nebo sem to už prostě zapoměla...je fakt že člověk má se staršíma jiné starosti...zase se o ně bojí když jdou někam za zábavou..zvláště když jede kluk někam autem tak strach aby se v pořádku vrátil.. A malá je strašný mamičák a k tomu ještě kojím..takže za poslední skoro dva roky jen asi 5 krát kadeřník a jinak uvázaná doma a už mi z toho šibe... musíme si říkat že na jaře bude líp ..bude se dát vypadnout na většinu dne ven a ne jen pořád doma...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.