dělám to taky tak, vlastně to navrhl manžel a mně to děsně prospěje. U nás jsou obě babičky daleko skoro 200 km od nás, takže to znamená tam i přespat a jsem za ten jeden den pro sebe tak happy. Říkám tomu Sama doma a prostě jen spím 12 h a pak si udělám pro sebe masky apod. Není to často, ale i to mi hodně pomůže. Zkusila bych to taky tak prostě vyslat manžela, aby se ukázali babičce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.