Taky jsem to nikdy nechápala. Pak se mi povedl jeden vztah, kdy mě přítel psychicky deptal, hlídal, postupně mi dělal scény úplně ze všeho, pak už i fyzicky napadal, ale "jen" mě chytl ve vzteku za vlasy atp. . Znala jsem to, učebnicově a pozorovala ten proces a říkala jsem si, musíš odejít, je jasné co se děje... a můžu ti říct, že mi to i přes perfektní sebereflexi trvalo rok a půl. Zažila jsem parádní závislost ze vším všudy (na něm). Zbyl mi po tom občasný tik. Je to složitější než si myslíš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.