| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nejspíš jako přirozený vývoj vztahu (po 5ti letech chození z toho 4,5r jsme spolu bydleli). A je fakt že tenkrát když jsme spolu začali chodit táta pořád otravoval s otázkou kdy se teda jako hodlám vdávat (resp. se bál aby to nebylo hned, můj přítel-nyní manžel mu nebyl a není moc po chuti). Tak jsem plácla že do 25 času dost (tenkrát mi to přišlo jako neskutečná doba). No a zrovna se to tak sešlo že v 25 jsem se vdala :-) (a táta mezitím kapku vychladnul a dokonce šel rád na svatbu).

Peníze ne, měli jsme oba nulu, šaty - no to taky až tak moc ne i když přiznám se že jsem z nich nakonec měla radost ale zkoušky u švadleny byly pro mě očistec. Spíš že je to tak "správné" aby se dva vzali když spolu chtějí zůstat a jednou mít i ty děti. Pro mě osobně to od mého muže měl být slib že si mě "nechá", pro něj osobně to bylo prý jasné od chvíle co mě poznal - říkal že svatba je jen otázkou času :-) (si byl nějak jistej :-) )

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.