Jo, ty rána jsou šílený. Každý ráno tahám kkluka do školy a pak zas domů. Když je léto, nevadí. Jdeme ze školy rovnou na hřiště a vracíme se kolem jedenáctý, kdy už je vedro. ale teď se mi ho nechce venčit v osm ráno, navíc většina krámů a bank je v tuhle dobu ještě zavřená. Takže ráno oblíknu obě děti, jdeme do školy, tam nechám holku. Jdeme domů, slíknu kluka. Za dvě hodiny oopět oblíkat, jdeme ven, pak doma slíkat. Po spaní oblíkat, jdeme do školy pro holku, doma slíkat. A skoro každý den má holka ještě nějaký kroužek, takže odpoledne zase oblíkat, doprovodit na kroužek, domů, slíkat. Když je to dobrý, tak už pro holku nemusíme, protože jí to končí večer tak, že to stíhá tatínek. Na jaře a v létě to bude lepší, ale teď je to děsnej opruz. Na ráno to chce mít všechno nachystané - nejen oblečení, ale i jídlo. Já rohlíky a chleby namažu už večer, svačinu do školy nachystám do krabičky, všechno v lednici. Taky mám v lednici už v hrnkách rozlitý mlíko, takže ráno se zalepenejma očima ho šoupnu do mikrovlnky. Taky si vyber na ráno pro kluka jídlo, co sní rychle. Nemusí to být nic velkýho a výživnýho. Ve školce pak mají svačinu - pečivo s něčím. Já dávala holce křupinky s mlíkem, to byla schopná sníst během 5 minut. A ve školce se můžeš domluvit, že nebudete stíhat na osmou, ale že budete chodit i trochu po. Zvlášť u větších dětí to už nevadí. a dobrá zpráva na závěr - pokud bude klluk už předškolák, vzít ti ho musí