| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak to je síla~;(( jediné co fakt můžeš je, že se nenecháš buzerovat a budeš si dělat co ty chceš~;) můj tata je to samé, jen buzeruje, komanduje, když si někdo v domácnosti lehne, je to katastrofa, ale on chrápe po obědě každý den, dělá všude bordel a hlavně, že buzeruje druhé, že tam je pavučina, tam je prádlo atd.~o~:-©:-©:-© hnus povaha. Můj chlap je stejné znamení, dokonce narozený ve stejný den, ale toto teda nedělá, spíš by chtěl at si taky někdy lehnu. Nebo mamka chce jít ke mě spát, když je M pryč a on je nasraný, vytočený a furt ji volá.bože to je hrozný jak to píšu....bych nakopala do prdele, proč by mamka nemohla jít ke své dceři a vnučce?~q~ já už ho neřeším, ale necítím se u nich vůbec dobře.ještě k tomu nemůže pracovatz, tak má vše pod dohledem 24 hod. denně~q~

utíkej pryč, víš co je to za život! moje dětství bylo v tomto směru pěkný shit~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.