Přidat odpověď
Maargitt,chtěla by jsi radu,ale rozejít se s přítelem nechceš.Pokud by jsi ho chtěla předělat,tak ti předem říkám,že je to dlouhodobý boj a na 99% zbytečný.Je vidět,že přítel by měl rád své pohodlý,ale nemá zájem se na tom nijak podílet.Že ho má dcerka ráda je dobře,ale žít v napjatém vztahu se podepíše jak na tobě,tak časem i na ní.Já bych mu řekla pěkně od plic svůj názor a co po něm požaduji a pokud ho to nenakopne (ale myslím si,že ne),tak bych volila rozchod.Raději bych volila variantu rozchodu i za cenu,že se s dcerou bude vídat dle možností,než žít v takovém vztahu.Mě to připadá,že chce mít klídeček u pc,ale přitom vše tip top,ale pak si může pořídit služku,ta ho rušit nebude.Už je to vidět v tom jeho mlčení,copak to jde s někým žít bez komunikace?A jak jsem se dočetla,to že má pro tebe za každé situace jen kritiku,tak to si musí o sobě teda myslet jaký je borec.Nechala bych mu dceru a šla třeba do toho kina ať se zkusí taky předvést.Držím ti palečky,ať se rozhodneš jakkoliv,ať ti začne spokojenější život.
Předchozí