Pokud se nechceš rozejít, tak asi pomůže jedině chovat se stejně a neustoupit. V listopadu jsem tu podobným způsobem prosila o rady kvůli našim děsným sporům o ježdění na návštěvy ke tchánům. Tři roky byl "šílenej" problém s tím nějak pohnout. Nakonec jsme prošli asi 2 bolestnými týdny, kdy jsem prostě nepovolila (a po nocích brečela kvůli jeho naštvané reakci), no a asi jsem od začátku měla dobrý nápad na řešení, jelikož po tom martyriu to bezvadně funguje a my jsme v klidu.
Jen jsem musela dojít do té "nepovolovací" fáze a neustoupit. Což není jednoduché. Vůbec.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.