Přidat odpověď
Já se poprvé vzdala a rozvedla jsem se...
Teď - podruhé - sice ne vdaná, ale ve vztahu - bojuji.. Žena by měla být ostražitá a nenechat se vůbec dostat do takovéhoto "stavu".
Trochu mně to zavání psychickou šikanou.
Já tedy šikanovaná nejsem, ale jen proto, že každou takovou "poznámku" hned v zárodku u přítele zničím...
Tobě bych poradila, v případě, že se nechceš rozvést, najít si nějakou zálibu i jen pro sebe..
Alespoň 1x týdně zajít kamkoliv, ale sama - např. kavárna s kámoškou, bazén, nebo jen procházka.. a rozhodně manžovi nevyprávět dopodrobna, kde a s kým a jak dlouho jsi byla!
Doma udělat jen to, na co stačíš, to ostatní ať udělá manžel, pokud chce, aby to bylo hotové. Nejsi povinna být stoprocentní, to není nikdo, ani on. Máš nárok na své chyby, navíc - určitě si tě bral i s nimi, tak je před ním neschovávej, ale hýčkej si je..! Muži nemají rádi stoprocentní ženy, právě proto je ponižují a šikanují. Když budeš více ukazovat své chyby a nedostatky, začnou tě muži chránit, bránit, obskakovat... a to chceš!
Ale tohle vše je běh na dlouhou trať, když už to máš doma zavedené tak jak to je.. bude trvat třeba i roky, než to vše tvůj manžel "pochopí".. I potom musíš být důsledná..
Předchozí