já dádám do myčky všechno, i hrnce.. a jídlo se mi teda nepřipaluje.. já mám sklokeramickou desku, tudíž mam nerez, a v pohodě.. máme myju hrnce smaltované a taky v pohodě... žádná změna, jen že jsou líp umyté než když to myjeme v ruce...
co se týče přípravků do myčky - tak buď loupnu tabletu - W5 z Lidlu nebo Calgonit (ale to mám spíš kdyby mi došly jednotlivé složky), jinak dávám sůl, leštidlo a mycí prostředek zvlášť.. vypozorovala jsem, že v soli od Calgonitu a z Tesca neni rozdíl, tudíž vítězí levnější, leštidlo jakbysmet... mycí prostř. jsme teď koupili taky nějaký obyč na vyskoušení a myje dobře, řekla bych že právě ty hrnce myje líp než ty tablety...
je pravda, že když dělám třeba něco, co už od základu evokuje že se mi to přichytí - na přírodno osmažit maso, apod, tak někdy se to umyje v pohodě a někdy to tam trochu zůstane, buď to tam dam znova nebo ručně domyju, ale už nemusím vynakládat nijak velkou sílu..
joo, jediný co mi to neumeje, je připálěná rýže..