Bomba - v Brně otevřeli novou obrovskou prodejnu dětských věcí CHICCO vedle IKEA. Pozor ale! V téhlr prodejně nesmíte ani s kočárkem ani s nákupním vozíkem! Takže 10kg dítě pěkně do náruče do druhé ruky dvouleté dítě a můžete zde nakupovat! Pro koho tyhle prodejny jsou? Asi pro těhotné čekající maminky, které chtějí mít dítě jako ze škatulky (promiňte, ale taky taková jsem byla a musela mít všechno - nyní při výši rodičovského příspěvku jsem při zemi). I když se pohybujete po MAXI prodejně úplně sami, prodavačka vás nemilosrdně vyžene. Moje dvouletá si sedla do mašinky - prodavačka hned nám přišla oznámit, že to je pouze dekorace! Nic otočila jsem se na podpadku - ať si to strčí .... . Více sem už nepůjdu. Myslím si, že je to diskriminace! Protože až budu mít děti větší tento obchod pro mě přestane mít význam!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.