Little,já tohle zažila v den porodu.NIkdy jsem neměla nijak aktivní miminko a v den porodu se nehýbalo vůbec.Jen,když jsem pořádně rýpala do břicha a lehala si na bok,což on neměl rád,tak mě jakoby odstrčil ručičkou a dál se nehýbal.Ale to já u toho už měla i kontrakce po 5 minutách.KAždopádně pocit jsem měla,že je vše ok,že se nemusím bát.A to já jsem teda hysterka obrovská,takže kdybych z toho byla nervózní,určitě bych jela!Mně se teda naštěstí dařilo ho trošku rozpohybovat,aspoň jednou dvakrát a to mě taky uklidnilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.